Wie is die rare vogel?

Welkom in de webshop van Rare Bird Amsterdam!

In 2012 opende ik mijn winkel “Rare Bird” aan de Marnixstraat te Amsterdam. Een droom ging in vervulling. Ruim 5 jaar  heb ik met veel plezier deze winkel gehad. Veel inspirerende mensen ontmoet en elke dag een goed verhaal. Na de 5 jaar heb ik besloten verder te gaan met alleen de webshop: www.rarebird.nl.

Het assortiment in de webshop bestaat uit een mix van nieuwe en vintage woonaccessoires en originele cadeautjes voor jong en oud van bijzondere designers en illustratoren, zoals Donna Wilson die haar fantasie vertaalt naar heerlijke wollen dekens en serviesgoed, accessoires van Het Paradijs en Ingela P Arrhenius, met haar kleurrijke retro design waar iedereen blij van wordt.
In de webshop verkoop ik voornamelijk nieuwe items. In de nabije toekomst zullen daar ook mijn vintage vondsten aan toegevoegd worden.
Soms is het moeilijk te zien of een ontwerp hedendaags is of al een heel leven achter de rug heeft. Die spannende mix is precies wat ik wil laten zien met Rare Bird.  

Mijn jeugd, mijn vele reizen, de mensen om mij heen, de stad, kunst en mijn unieke dochter vormen voor mij een bron van inspiratie. Daarbij zal er ook sprake zijn van enige genetische aanleg, aangezien ik mijn verzamelwoede en goede smaak van mijn moeder heb geërfd, wat werd bevestigd toen ik na haar overlijden het ouderlijk huis aan het opruimen was. Haar overlijden deed mij ook beseffen, dat het belangrijk is om je hart te volgen. En zo moeilijk bleek dat helemaal niet te zijn.

Lieve groet en tot ziens op het wereld wijde web en laat je verwonderen!

Nancy,

Rare Bird
Bilderdijkstraat 159-2h (post adres)
1053 KP  Amsterdam
06 53390129

www.rarebird.nl

www.facebook.com/rarebirdamsterdam / www.instagram.com/rarebirdamsterdam / www.pinterest.com/rarebirdadam


 

foto(54)Barwerd overview winkel

 Foto winkel: Barwerd van der Plas  www.barwerdvanderplas.com